Voedingsadvies

Breng je voeding en beweging in balans

Bootcamp

Running

Personal Training

Voedingsadvies

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen hoe we jouw uitdaging tot een succes maken!

06 – 3001 6666
outdoortraininghouten@gmail.com

Breng je voeding en beweging in balans

Voeding bepaalt hoe jij je voelt

Naast voldoende beweging is het van belang om je voeding daarop af te stemmen. Voeding bepaalt hoe jij je voelt, hoe je eruit ziet en hoeveel energie je hebt. In december 2015 heb ik (Ruud) mijn diploma voedingsdeskundige succesvol afgerond. Ik wil mensen graag begeleiden met het behalen van hun doel. Wat het doel ook mag zijn: afvallen, spieropbouw of misschien wel het lopen van een marathon. Ik sta voor je klaar om je hierbij te helpen.

Wil je een intakegesprek inplannen, neem dan snel contact met ons op! Dan kunnen we samen kijken naar je doelstelling en een plan van aanpak maken.

Onze werkwijze

Om te beginnen maken we een afspraak voor een intakegesprek, waarbij we een bodyscan maken op 10 vitale punten. Afhankelijk van jouw doel en wensen maken wij daarna een voedingsschema op jou gericht. De vervolgafspraken gebruiken we om je voortgang te bespreken en natuurlijk voor het maken van een nieuwe bodyscan.

Samen maken we jouw uitdaging tot een succes!

Datum en tijd

In overleg

Tarieven

Er zijn verschillende pakketvormen op het gebied van voedingsadvies. Neem gerust even contact met ons op, zodat we voor jou een aanbod op maat kunnen maken.