Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de vragen die het meest aan ons gesteld worden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op, en we helpen je graag verder.

Hoe kan ik me aanmelden voor een training of een proefles?

Bij Outdoor Training Houten maken we gebruik van de app Sportbit. Met deze app kan je je op eenvoudige wijze aan- en afmelden voor onze trainingen. Ook kan je je via de app aanmelden voor een proeftraining.

Download de app, en probeer het zelf! Heb je hierna nog vragen, dan kan je altijd contact met ons opnemen via e-mail, Whatsapp of telefoon. Samen vinden we een geschikt moment voor jouw kennismaking met Outdoor Training Houten.

Waar zijn de trainingen?

De trainingen worden gegeven in Park Schoneveld, in de wijk de Akkers en bij de Kruisboog. De exacte locaties staan ook op onze contactpagina.

Tot wanneer kan ik mijzelf in- en uitschrijven voor een training?
Aanmelden kan tot 1 uur voor aanvang van de training. Afmelden kan tot 12 uur voor aanvang van de training.
Hoe lang duurt een training?
De trainingen duren 1 uur. Mocht dit anders zijn, dan staat dit vermeldt.
Hoe weet ik of een training gecanceld wordt/is?

Als een training niet doorgaat wordt deze uit het rooster verwijderd. Je ontvangt hiervan een email. Daarnaast wordt er ook een bericht geplaatst in de Whatsapp-groep. Ben je hier nog geen lid van, maar wil je dit wel, neem dan even contact met ons op.

Zijn er ook trainingen met slecht weer?
Ja, de trainingen gaan ongeacht het weer altijd door. Echter alleen wanneer het hevig onweert en/of er code rood is afgegeven, dan wordt de training gecanceld.
Wat moet ik meenemen naar een training?

Goede loopschoenen met voldoende demping, lekker zittende kleding en minimaal een halve liter water. Owja en natuurlijk een goed humeur 😉

Waar laat ik mijn spullen tijdens een training?
Je mag je telefoon en sleutels bij de trainer inleveren. Er is helaas verder geen opslagruimte beschikbaar. Neem dus geen onnodige extra spullen mee. Het afgeven van spullen aan de trainer is uiteraard op eigen risico. Bij diefstal en/of verlies zijn wij niet aansprakelijk.
Is het mogelijk om gebruik te maken van een kleedkamer en/of toilet?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.