Bootcamp

Beginners, gevorderd, power circuit, calisthenics

Bootcamp

Running

Personal Training

Voedingsadvies

Welke training past bij jou?

Twijfel je welk type training bij jou past? Neem gerust contact met ons op! Wij adviseren je graag.

06 – 3001 6666
outdoortraininghouten@gmail.com

Onze trainingen

Bootcamp bij Outdoor Training Houten

Bootcamp is een full body training voor mannen en vrouwen op alle niveaus. Je sport lekker buiten en in een groep, waarbij je in je eigen tempo en intensiteit mee kunt doen. Geen verbeten gezichten. Bootcamp is fun en functioneel. Hart-, kracht- en spierversterkend. We werken aan uithoudings- en doorzettingsvermogen, aan rompstabiliteit en de juiste manier van bewegen. Maar plezier staat voorop! Van bootcamp krijg je meteen energie! Belangrijk is dat je start met de trainingen op het juiste niveau, zodat je niets forceert en ook prettig traint. Natuurlijk moeten er wel uitdagingen inzitten en gaat het om het verhogen van de prestaties.

Aan- en afmelden

Bij Outdoor Training Houten maken we gebruik van de app Sportbit. Met deze app kan je je op eenvoudige wijze aan- en afmelden voor onze trainingen. Download de app, en probeer het zelf! Heb je hierna nog vragen, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Gratis proefles

Wil jij weten of bootcamp iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Je kan hiervoor het formulier invullen, maar je kan ook altijd even mailen of bellen. Samen kijken we dan wat voor jou de beste training is.

Locatie

Onze trainingen worden op meerdere locaties in Houten gegeven. Bij iedere training staat duidelijk aangegeven waar je moet zijn. Onze locaties:

De Akkers. Het verzamelpunt is Wolvenakker 2.

Park Schoneveld (wijk De Polder). We verzamelen bij Basisschool De Plantage.

De Kruisboog. Het verzamelpunt is Kruisboog 15.

Bootcamp Beginners

Tijdens de bootcamptraining wordt er aandacht geschonken aan het hele lichaam door middel van een full body workout. Een training bestaat uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen. Bij de beginnersgroep houden we rekening met ieders niveau en passen we oefeningen zo aan dat iedereen hier aan mee kan doen.

Maandag

19.00u – 20.00u

Dinsdag

19.00u – 20.00u

Woensdag

19.30u – 20.30u

Woensdag

9.00u – 10.00u

Donderdag

19.30u – 20.30u

Vrijdag

9.00u – 10.00u

Zondag

9.00u – 10.00u

Bootcamp Gevorderd

Tijdens deze training krijg je geen rust en wordt er getraind op hoog niveau. Deze training bestaat, net als de bootcamp voor beginners, uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen. Echter bij de gevorderde training wisselen de oefeningen zich in hoog tempo af. Deze training is daarom echt voor de geoefende sporter.

Maandag

20.00u – 21.00u

Power Circuit

Tijdens deze training wordt er gebruik gemaakt van attributen, zoals de speedladder, battle rope, kettlebelts, etc. Deze training is geschikt voor ieder niveau. Of je nu een beginner of een gevorderde sporter bent.

Donderdag

19.00u – 20.00u

Calisthenics

Dit is een fysieke sport die zich richt op training met behulp van je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Dit doe je met duw-, trek-, buig- en zwaai-oefeningen. Het doel is het vergroten van de spierkracht, spiermassa, mobiliteit/flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Hoe verder je komt met trainen, hoe complexer je oefeningen kunnen worden. Het niveau bepaal je helemaal zelf.

Woensdag

19.00u – 20.00u

Woensdag

20.00u – 21.00u

Onze tarieven

Strippenkaarten en abonnementen

Bij Outdoor Training Houten werken we met strippenkaarten en met abonnementen. Als je een strippenkaart hebt, gaat er bij iedere bootcamptraining die je volgt, een strip van je tegoed af. Hoe groter de strippenkaart die je koopt, hoe lager de kosten per training. Trainen is al mogelijk vanaf EUR 9,- per keer. Daarnaast hebben we twee verschillende jaarabonnementen: één voor eenmaal per week sporten, en één voor als je onbeperkt bij ons wilt sporten.

Over ons

Onze coaches

Bij ons train je altijd onder professionele begeleiding. Meer weten over onze coaches? Klik hieronder op hun foto.

Ruud Veldhuizen

Ruud Veldhuizen

Eigenaar & Coach

Joppe van Es

Joppe van Es

Coach

Melanie Zumbrink

Melanie Zumbrink

Coach

Verzamelpunt Akkers

Wolvenakker 2
3994EB Houten

Verzamelpunt Park Schoneveld

Basisschool De Plantage

Verzamelpunt Kruisboog

Kruisboog 15
3994 AE Houten