Running

Beginners, gevorderd, power circuit

Bootcamp

Running

Personal Training

Voedingsadvies

Meer weten over onze trainingstrajecten?

Wil je meer weten over onze trainingstrajecten en samenwerken met Run2Forty2? Neem gerust contact met ons op! Wij adviseren je graag.

06 – 3001 6666
outdoortraininghouten@gmail.com

Onze trainingen

Running: begeleiding bij jouw trainingstraject

Run2Forty2 organiseert complete reismogelijkheden en trainingstrajecten naar o.a. de World Marahton Majors en diverse andere uitdagende marathons.

Wij van Outdoor Training Houten kunnen je begeleiden bij zo’n trainingstraject. Wij hebben namelijk sinds 2022 een samenwerkingsverband met Run2Forty2, neem gerust ook een kijkje op de website voor meer informatie over de diverse marathons: www.run2forty2.nl.

Hoe ziet zo'n trainingstraject eruit?

Als je je aanmeldt voor het complete trainingstraject via Run2Forty2 krijg, je de mogelijkheid om mee te trainen bij de trainingslocatie in Houten. Gemiddeld eens per twee weken organiseren we namelijk een gezamelijke duurloop, op diverse niveaus en onder begeleiding van een professionele trainer. Dat is goed voor de opbouw en wel zo gezellig! Je loopt namelijk nooit te hard, je route is door ons geregeld en je loopt met andere Run2Forty2 marathon-lopers in een prachtige omgeving. Wij zorgen ervoor dat je belangrijkste traningen (je lange duurlopen) bijna altijd succesvol zijn. Ook plannen we een aantal wedstrijden in binnen het traject.

Meer informatie over de trainingsbegeleiding vind je hier: https://run2forty2.nl/home/trainingsmogelijkheden

Wanneer je je via deze site aanmeldt en kiest voor locatie Houten, word je automatisch gekoppeld aan Outdoor Training Houten.

Over ons

Onze coaches

Bij ons train je altijd onder professionele begeleiding. Meer weten over onze coaches? Klik hieronder op hun foto.

Ruud Veldhuizen

Ruud Veldhuizen

Eigenaar & Coach

Joppe van Es

Joppe van Es

Coach

Melanie Zumbrink

Melanie Zumbrink

Coach