Onze trainers

Ruud Veldhuizen

Ruud Veldhuizen

Eigenaar & Coach

Over Ruud

Ik ben Ruud Veldhuizen, eigenaar van Outdoor Training Houten. Wat begonnen is als een hobby, is uitgegroeid tot een echt bedrijf met inmiddels meerdere trainers.

Zelf ben ik fanatiek hardlopen en Obstakel Runner. Op dit moment heb ik de marathon van Utrecht, Berlijn, Londen, Chicago, JungFrau en Tokyo gelopen. En 3 keer de IronViking 42km en 2 keer deMud Masters Marathon. De komende jaren wil ik de Big Six marathons volbrengen (Boston en New York). Daarnaast lijkt het mij gaaf om een keer een Ultra Viking run te lopen (60 km, 3.300 hoogtemeters, 135+ obstakels en slechts 10 uur de tijd!)

In 2013 heb ik mijn sportdiploma behaald en in 2015 mijn diploma voor voedingsdeskundige. Ook voor aankomend jaar staan er weer trainingen op het porgramma om mijzelf nog verder te ontwikkelen als trainer en personal trainer.

Joppe van Es

Joppe van Es

Coach

Over Joppe

Hallo, mijn naam is Joppe van Es. Sinds 2016 ben ik trainer bij Outdoor Training Houten. Tijdens mijn studie ben ik hier stage gaan lopen en in 2016 begon ik met het zelfstandig geven van bootcamptrainingen. Ik vind dit zo leuk en mooi werk. Deelnemers helpen bewegen, doelen te bereiken, grenzen op te zoeken enz. Ik vind het geweldig!

In 2020 heb ik mijn sportopleiding (Cios) afgerond en werk ik fulltime als bewegingsagoog (gymdocent) op het speciaal onderwijs in Hilversum. In 2022 ben ik gestart met Calisthenics training te geven. Dit doe ik als hobby zelf al enige tijd, maar ik wil mijn ervaring graag delen met anderen.

Ik ben echt een sporter! Het liefste beweeg ik de hele dag. Of het nu snowboarden, surfen, frisbeeën, calisthenics of iets anders is maakt mij dan ook niet uit. Ik hou mij net als Ruud ook graag bezig met obstakelruns zoals de Strong Viking. Kijken wat mijn Lichaam aan kan en waar mijn grenzen liggen daar houd ik van. Ik wil altijd beter worden en meer kunnen.

Melanie Zumbrink

Melanie Zumbrink

Coach

Over Melanie

Mijn naam is Melanie Zumbrink. In 2019 ben ik begonnen met sporten bij Outdoor Training Houten.

In 2021 ben ik gestart met marathontraining. Ik wilde graag weten waar mijn grens ligt en wat mijn lichaam fysiek en mentaal aan kan. Wat vertelt mijn lichaam mij en hoe ga ik hiermee om.  Daarnaast heb ik in 2021 mijn Sport Diploma behaald en ben ik trainer geworden bij Outdoor Training Houten. Tegelijkertijd heb ik ook mijn opleiding Mindfulness en Compassie Coach afgerond.

Inmiddels heb ik 6 marathons gelopen waaronder ook 2 keer de Iron Viking! Aankomend jaar lijkt het mij een mooie uitdaging om een Ultra Viking te lopen.

Met veel plezier geef ik trainingen. Ik vind het dan ook erg leuk om samen met deelnemers te werken aan hun doelen. Zowel op fysiek als mentaal vlak. Sporten is namelijk meer dan alleen bewegen!

Wil je graag een keer mee sporten?

Wil je weten of bootcamptraining bij Outdoor Training Houten iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor een proefles.