Voedingsadvies op maat!

met gratis intakegesprek
Meld je aan

Voedingsadvies op maat!

Naast voldoende beweging is het van belang om je voeding daarop af te stemmen. Voeding bepaalt hoe jij je voelt, hoe je eruit ziet en hoeveel energie je hebt. In december 2015 heb ik mijn diploma voedingsdeskundige met succes afgerond. Ik wil mensen graag begeleiden met het behalen van hun doel. Wat het doel ook mag zijn: afvallen, spieropbouw of misschien wel het willen lopen van een marathon. Ik sta voor je klaar om hierbij te helpen. Meld je aan voor een intakegesprek en we kunnen samen kijken naar je doelstelling en een plan van aanpak maken.

Onze werkwijze

Wij bieden 3 verschillende pakketvormen aan. Om te beginnen maken we een afspraak voor een intakegesprek, waarbij we een bodyscan maken op 10 vitale punten. Afhankelijk van jouw doel en wensen maak ik daarna een voedingsschema op jou gericht. De vervolgafspraken gebruiken we om je voortgang te bespreken en natuurlijk voor het maken van een nieuwe bodyscan. Samen maken we jouw uitdaging tot een succes.

Meld je aan en kies je gewenste pakketvorm. Laat je gegevens achter of neem contact op via outdoortraininghouten@gmail.com. Dan neem ik contact op met jou voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek!

Ons aanbod

Als je gebruik wilt maken van de voedingsadviezen van Outdoor Training Houten, zijn er meerdere opties. We hebben een brons, zilver en goud pakket, die elk bestaan uit een intakegesprek (kennismaking, bodyscan en plan van aanpak), vervolgafspraken en bootcamptrainingen. Daarnaast hebben we ook de optie om jou van een eenmalig voedingsadvies te voorzien. En uiteraard kunnen we je ook online begeleiding geven.

Hieronder vind je onze tarieven.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden voor een proefles?

Klik rechtsboven op het scherm op ‘leden’ in het menu om jezelf aan te melden. Je maakt dan een eigen account aan met een tegoed voor één les. Vervolgens kan je je aanmelden voor een datum van jouw keuze.

Waar zijn de trainingen?

De trainingen worden gegeven in Park Schoneveld en in de wijk de Akkers

Tot wanneer kan ik mijzelf in- en uitschrijven voor een training?

Dit kan maximaal tot 1 uur van te voren, door middel van de in- en uitschrijfknop op de website.

Hoelang duurt een training?

De training duurt 1 uur.

Hoe weet ik of een training gecanceld wordt/is?

Als een training niet doorgaat, wordt deze van de website gehaald. Wanneer je ingeschreven stond voor deze training wordt je hiervan via de mail  op de hoogte gebracht. Let er dus op dat je gegevens van jouw account volledig zijn, zodat je altijd bereikbaar bent.

Zijn er ook trainingen met slecht weer?

Ja, de trainingen gaan ongeacht het weer altijd door. Echter wanneer het hevig onweert wordt de training gecanceld.

Wat moet ik meenemen voor een training?

Goede loopschoenen met voldoende demping, lekker zittende kleding en minimaal een halve liter water.

Waar laat ik mijn spullen tijdens de training?

Je mag je telefoon en sleutels bij ons inleveren. Er is verder geen opslagruimte beschikbaar. Neem dus geen extra spullen mee. Dit is uiteraard op eigen risico, bij diefstal en/of verlies zijn wij niet aansprakelijk.

Is het mogelijk om gebruik te maken van een kleedkamer en/of toilet?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Contact

Is je vraag na het bekijken van onze site nog niet beantwoord? Je kan ons bereiken via e-mail (outdoortraininghouten@gmail.com), telefonisch of via WhatsApp (06 - 3001 66 66).

Voedingsadvies bij Outdoor Training Houten