Bootcamp in Houten

Iets voor jou? Kom er zelf achter en meld je aan voor een gratis bootcamptraining!
Gratis proefles

Bootcamptraining op alle niveaus

Bootcamp is een full body training voor mannen en vrouwen op alle niveaus. Je sport lekker buiten en in een groep, waarbij je in je eigen tempo en intensiteit mee kunt doen. Geen verbeten gezichten. Bootcamp is fun en functioneel. Hart-, kracht- en spierversterkend. We werken aan uithoudings- en doorzettingsvermogen, aan rompstabiliteit en de juiste manier van bewegen. Maar plezier staat voorop! Van bootcamp krijg je meteen energie! Belangrijk is dat je start met de trainingen op het juiste niveau, zodat je niets forceert en ook prettig traint. Natuurlijk moeten er wel uitdagingen inzitten en gaat het om het verhogen van de prestaties.

Bij onze beginnersgroep wordt door middel van functionele oefeningen en aandacht voor de juiste wijze van bewegen gewerkt aan het opbouwen van de conditie en het verhogen van de prestaties. De bootcamp voor gevorderden is geschikt voor de al geoefende sporter. Bij de groep met gevorderden wordt het tempo opgevoerd en bepaalde oefeningen worden vaker achter elkaar herhaald. Bovendien worden nieuwe oefeningen toegevoegd, die vaak ingewikkelder en uitdagender zijn.

De verschillende soorten bootcamp die wij aanbieden

Bootcamp Beginners: bij de beginnersgroep houden we rekening met ieders niveau, en passen we oefeningen zo aan dat iedereen hier aan mee kan doen op zijn of haar niveau.

Bootcamp Gevorderd: tijdens deze training krijg je geen rust en wordt er getraind op hoog niveau. De oefeningen wisselen zich op hoog tempo af. Deze training is echt voor de geoefende sporter.

Bootcamp Power Circuit: tijdens deze training wordt er gebruik gemaakt van attributen, zoals de Speedladder, battle rope, kettlebelts en vele andere attributen. Deze training is geschikt voor iedereen. Of je nou een beginner of een gevorderde sporter bent. Je kan op je eigen niveau meetrainen. Deze training vind plaats op Donderdag avond 19:00 in Park Schoneveld.

Bootcamp Runners: de naam zegt het al. Tijdens deze training wordt er veel hardgelopen. Maar wel op een niveau dat iedereen hier aan mee kan doen. Of je nou een beginner bent in het hardloopwereldje of dat je marathons loopt. Iedereen kan op zijn niveau aansluiten. Ook wordt er tijdens deze training goed gekeken naar je techniek en houding. De training vind plaats op Dinsdag avond 19:30 in Park Schoneveld.

 

 

 

Verzamelpunt Park Schoneveld

Basisschool De Plantage

Verzamelpunt Akkers

Wolvenakker 36
3994WC Houten

Wanneer & Waar?

Locatie Park Schoneveld
De locatie waar de trainingen worden gegeven is Park Schoneveld in Houten (wijk De Polder). Het verzamelpunt is de parkeerplaats bij basisschool De Plantage.

De trainingen duren een uur.

Maandag 19:00-20:00 Bootcamp Beginners (trainer Ruud)
Maandag 19:30-20:30 Bootcamp Medium (trainer Joppe)
Maandag 20:00-21:00 Bootcamp Gevorderd (trainer Ruud)

Woensdag 09:00-10:00 Bootcamp Beginners (trainer Ruud)
Woensdag 19:30-20:30 Bootcamp Alle Niveaus (trainer Ruud)

Donderdag 19:00-20:00 Bootcamp Power Circuit (trainer Ruud)

Vrijdag 09:00-10:00 Bootcamp Beginners (trainer Ruud)

Zondag 09:00-10:00 Bootcamp Beginners/Medium (trainer Ruud)

Locatie De Akkers
Deze trainingen duren een uur. Het verzamelpunt is Wolvenakker 2.

Dinsdag 19:00-20:00 Bootcamp Beginners (trainer Ruud)
Dinsdag 20:00-21:00 Bootcamp Power Circuit. (trainer Ruud)

Donderdag 19:30-20:30 Bootcamp Beginners (trainer Melanie)

Zondag 10:15-11:15 Bootcamp Beginners (trainer Ruud)

Locatie De Kruisboog
Deze trainingen duren een uur. Het verzamelpunt is Kruisboog 15.

Woensdag 19:00-20:00 Calisthenics Medium (trainer Joppe)
Woensdag 20:00-21:00 Calisthenics Gevorderd (trainer Joppe)

Bij ziekte, persoonlijke omstandigheden of vakantie kan het zijn dat er trainingen komen te vervallen. Als u bent ingelogd op de pagina, kunt u zien voor welke trainingen er aangemeld kan worden.

Kosten

Bij Outdoor Training Houten werken we met strippenkaarten en met abonnementen. Als je een strippenkaart hebt, gaat er bij iedere bootcamptraining die je volgt, een strip van je tegoed af. Hoe groter de strippenkaart die je koopt, hoe lager de kosten per training! Hieronder staan de strippenkaarten waar je uit kan kiezen. Daarnaast hebben we twee verschillende jaarabonnementen: één voor eenmaal per week sporten, en één voor als je onbeperkt bij ons wilt sporten.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden voor een proeftraining?
Klik rechtsboven op het scherm op ‘leden’ in het menu om jezelf aan te melden. Je maakt dan een eigen account aan met een tegoed voor één les. Vervolgens kan je je aanmelden voor een datum van jouw keuze.
Hoe laat zijn de trainingen?
De trainingen worden op maandag en woensdag gegeven om 19.00 uur (beginners) en om 20.00 uur (gevorderden). Op vrijdag en op zondag vinden de trainingen (beginners en gevorderden gemengd) om 9.00 uur plaats.
Waar zijn de bootcamptrainingen?
De trainingen worden gegeven in Park Schoneveld.
Tot wanneer kan ik mijzelf in- en uitschrijven voor een bootcamptraining?
Aanmelden kan tot 1 minuut van tevoren. Afmelden kan tot 12 uur voor een training. Je kan je aan- en afmelden door middel van de in- en uitschrijfknop op de website.
Hoelang is mijn strippenkaart geldig?
Een strippenkaart van 5 trainingen (brons) is 6 maanden geldig, een strippenkaart van 10 trainingen is 1 jaar geldig en een strippenkaart van 25 trainingen is 2 jaar geldig.
Hoelang duurt een training?
De training duurt 1 uur.
Hoeveel deelnemers zijn er per training?
Per training is er plaats voor maximaal 20 deelnemers.
Hoe weet ik of een training gecanceld wordt/is?
Als een training niet doorgaat, wordt deze van de website gehaald. Wanneer je ingeschreven stond voor deze training wordt je hiervan via de mail of whatsapp op de hoogte gebracht. Let er dus op dat je gegevens van jouw account volledig zijn, zodat je altijd bereikbaar bent.
Zijn er ook bootcamptrainingen met slecht weer?
Ja, de trainingen gaan ongeacht het weer altijd door. Echter wanneer het hevig onweert wordt de training gecanceld.
Wat moet ik meenemen voor een bootcamptraining?
Goede loopschoenen met voldoende demping, lekker zittende kleding en minimaal een halve liter water.
Waar laat ik mijn spullen tijdens de training?
Je mag je telefoon en sleutels bij ons inleveren. Er is verder geen opslagruimte beschikbaar. Neem dus geen extra spullen mee. Dit is uiteraard op eigen risico, bij diefstal en/of verlies zijn wij niet aansprakelijk.
Is het mogelijk om gebruik te maken van een kleedkamer en/of toilet?
Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Contact

Is je vraag na het bekijken van onze site nog niet beantwoord? Je kan ons bereiken via e-mail (outdoortraininghouten@gmail.com), telefonisch of via WhatsApp (06 - 3001 66 66).

Bootcamptraining in Houten